9 metrelik yol 20 metreye çıkarılıyor

Anasayfa»Haberler» 9 metrelik yol 20 metreye çıkarılıyor
Oluşturulma Tarihi: 10.10.2017

Döşemealtı Belediyesi, Bahçeyaka Mahallesi'ne bağlı Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi'ni yeniden inşa ediyor. Kapalı Pazar Yeri'nin yanındaki 9 metrelik yol 20 metreye çıkarılırken her iki tarafa yayalar için kaldırım ve yağmursuyu drenaj hattı kuruluyor.

Trafik rahatlayacak

Döşemealtı merkez mahallelerinden Bahçeyaka'nın işlek noktalarından Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi yeni düzenlenerek araç ve yayaların rahatlıkla kullanabileceği standartlara getiriliyor. Özellikle Yeniköy Semt Pazarı'nın kurulduğu Cuma günleri yayalar ve araç sürücüleri için tehlike yaratan 9 metrelik yol, genişletilerek 20 metreye çıkarılıyor. Orta refüj ile bölünmüş yola çevrilen Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi'nde her iki tarafa kaldırım yapılacak.

Yağmursuyu drenaj hattı

Caddenin yağmur sularından etkilenmemesi için de drenaj hattı kurulacak. Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri ekipleri alt yapısı tamamlanan caddeyi sıcak asfalt ile kaplayıp 15 gün içerisinde hizmete açmayı planlıyor.