Adana’dan 3 puanla döndüler

Anasayfa»Haberler» Adana’dan 3 puanla döndüler
Oluşturulma Tarihi: 27.2.2017

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor kadın futbol takımı, hafta sonu Adana deplasmanından 3 puanla döndü. Goller, Kolombiyalı yıldızlar Carolina Arias Vidal ve Orianica Velasquez'den geldi.

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ilk yarıda kendi sahasında 2-0 yendiği Adana İdmanyurdu'nu deplasmanda da aynı skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarıya hızlı başlayan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip, Kolombiyalı yıldızları Arias Vidal ile Orianica Velasquez'in golleriyle sonuca gitti. Adana maçında, yeni transferlerden A Milli Takım oyuncuları kaleci Zeynep Erdoğan ve Demet Kılınç ile Tatiana Matveeva da forma giydi.