Afetzedelere Döşemealtı’ndan yardım eli

Anasayfa» Haberler» Afetzedelere Döşemealtı’ndan yardım eli
Oluşturulma Tarihi: 28.12.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçen ay şiddetli yağmur ve hortum afeti yaşayan Finike'ye giderek mağdur vatandaşlara beyaz eşya ve mobilya hediye etti.

14 Kasım tarihindeki şiddetli yağmur ve hortum nedeniyle büyük zarar gören Demre, Kumluca ve Finike'ye giderek bölge halkına ve çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaraların sarılması için destek sözü vermişti. Önceki gün Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın ile birlikte Finike'ye giderek afetten zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turgay Genç, söz verdiği eşyaları teslim etti. Beyaz eşya ve mobilyadan oluşan acil ihtiyaçların dağıtımına Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Başkanı Okan Tanır ve ilçe örgütü de eşlik etti.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Eşyalarına kavuşan vatandaşlar, “Biz o anları bir daha yaşamak istemiyoruz. Allah bir daha göstermesin. Evimiz yıkıldı. Hiçbir eşyamız kalmamıştı. Şimdi elimizden tuttular ve evimiz yapıldı. Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç de eşyalarımızı tamamladı. Çok sevindik. Katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Genç ise şunları söyledi: “Batı ilçelerimize büyük zarar veren hortum sonrası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarımız ve il başkanımız ile birlikte bölgeye giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş, elimizden geleni yapacağımıza söz vermiştik. Bu gün de sözümüzün gereğini yaparak çam sakızı, çoban armağanı hediyelerimizi dağıttık.”