Aile Hekimleri’nden kongre daveti

Anasayfa» Haberler» Aile Hekimleri’nden kongre daveti
Oluşturulma Tarihi: 7.02.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Aile Hekimleri Derneği üyelerini ağırladı.

Nisan ayında yapılacak olan 3'ncü Ulusal Antalya Aile Hekimliği Kongresi'ne, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i davet ederek destek isteyen Antalya Aile Hekimleri Derneği Başkanı ve Yeşiltepe Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Tayyar Asrık; Akdeniz Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Avcı; Antalya Aile Sağlığı Merkezi Elemanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Ebe Tuğgen Kayabaşlı ve Kuzeykent Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Aşkın Kara faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, Döşemealtı Belediyesi olarak sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Genç, “İlçemizin en büyük sorunu hastaneydi, bölgemize hastane yapılması konusunda Sağlık Bakanlığı ile defalarca görüşüldü ancak kısa vadede yatırım programında olmadığı bildirilince biz de belediye olarak tüm imkanlarımızı zorlayarak yaklaşık 30 milyon lira yatırım ile 75 yataklı tam teşekküllü bir hastane yapmaya başladık. Muhtemelen 14 Mart Tıp Bayramı'nda hastanemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Böylece Antalya'nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı'nda hastane sorunu ortadan kalkacak. Eğitim ve sağlık en büyük hassasiyetimiz. Dolayısıyla dün olduğu gibi bugün de, yarın da elimizden geleni yapacağız” dedi.