Akdeniz Belediyeler Birliği’nden 3 ödül

Anasayfa» Haberler» Akdeniz Belediyeler Birliği’nden 3 ödül
Oluşturulma Tarihi: 22.12.2017
Görüntülenme Sayısı: 1877

Akdeniz Belediyeler Birliği'nden 3 ödül

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'na ilk kez katılan Döşemealtı Belediyesi, 3 farklı kategoride 2 birincilik, 1 de ikincilik ödülüne layık görüldü.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nın ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene protokol üyelerinin yanı sıra farklı il ve ilçelerin belediye başkanları katıldı. Yarışmada 5 kategoride 21 belediyenin 55 projesi değerlendirildi.

En fazla ödül Döşemealtı'na

Döşemealtı Belediyesi, İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler Çalışmaları kategorisinde Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) projesiyle 2'nci olurken, Alt Yapı Çalışmaları kategorisinde Şehit Mustafa Gürcan Caddesi projesiyle ve Üst Yapı Çalışmaları kategorisinde Ekolojik Kreş projesiyle 1'incilik elde etti. Döşemealtı Belediyesi, yarışmada 3 ödülle en fazla ödül alan belediye oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, DÖGEM ödülünü alırken salonda bulunan gençler “Döşemealtı seninle gurur duyuyor” tezahüratı yaptı. Başkan Genç, yarışmayı düzenleyen birliğe ve jüri üyelerine teşekkür etti; törene katılan başkanlarla ve DÖGEM üyesi gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Ödüller Döşemealtı halkının”

Görevde bulundukları 3,5 yılda 5 farklı ödül alarak Döşemealtı tarihinde de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı'nın gelişime katkı koymak, ilçeye bugüne kadar görmediği tüm hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin çağdaş ve modern gelişimine katkı sağlayan projelerimizin ödüllendirilmesi bizi mutlu ediyor. Bize destek veren Döşemealtılı hemşehrilerime ve projelerde emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Döşemealtı Belediyesi, daha önce Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada DÖGEM ile; bir derginin düzenlediği yarışmada ise Kent Meydanı projesiyle ödüllendirilmişti.