Amatör sporculara tam destek

Anasayfa»Haberler» Amatör sporculara tam destek
Oluşturulma Tarihi: 19.12.2016

Döşemealtı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek veriyor. Başkan Genç, İşitme Engelliler Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Döşemealtı İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne eşofman takımı ve ayakkabı desteği verdi.

Sporun ve sporcunun yanındayız

Yeşilbayır Kapalı Pazar Yeri'ndeki kulüp binasına giden Başkan Genç, sporcuların İstanbul'da Kartalspor İşitme Engelliler Spor takımı ile oynayacağı maç öncesi eşofman ve ayakkabılarını dağıttı. Genç takımın ulaşımı için ayrıca otobüs tahsis etti. Başkan Yardımcısı Zafer Yörük ile birlikte tüm sporculara tercüman aracılığıyla başarı dileyen Başkan Turgay Genç, “Bölgemizin değeri olan İşitme Engelliler Spor Kulübü'müze destek olmak boynumuzun borcudur. Ayrıca deplasmana rahat gidip gelebilmeleri için araç tahsisi yaptık. İmkanlarımız doğrultusunda desteğimiz sürecek” dedi.

Kulüp Başkanı Ramazan Akay ise Başkan Genç'e teşekkür ederek, “Kulübümüze ve sporcularımıza yaptığı destekten dolayı Döşemealtı Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan herkes sağolsun, varolsun” diye konuştu.