Antalyaspor taraftarlarından Başkan Genç'e teşekkür

Anasayfa» Haberler» Antalyaspor taraftarlarından Başkan Genç'e teşekkür
Oluşturulma Tarihi: 9.01.2017
Görüntülenme Sayısı: 1969

Antalyaspor taraftarlarından Başkan Genç'e teşekkür

Döşemealtı Belediyesi'nin arsa tahsisinden sonra modern bir tesise kavuşan Antalyaspor'da tarihi bir gün yaşandı. Açılış töreninde Antalyasporlu taraftarlar Belediye Başkanı Turgay Genç'e yönelik sevgi gösterisinde bulundu.

Tahsis sorunu 2 yıl önce çözüldü

Antalyaspor'un uzun yıllar hayata geçirilemeyen yeni spor tesisleri, Döşemealtı Belediyesi'nin tahsis sorununu çözmesinden iki yıl sonra törenle açıldı. Tesisin açılışına katılan binlerce taraftar, tesisin önündeki engelleri kaldıran Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e sevgi gösterisinde bulundu. Kendisini tribünlere çağıran taraftarların isteğini yerine getiren Başkan Genç, taraftarları selamladı ve duyarlılıklarına teşekkür etti. “Antalyaspor hepimizin ortak değeri” diyen Başkan Genç, “Biz şehrimizin markası olan Antalyaspor için üzerimize düşeni yaptık. Bilindiği gibi uzun yıllardır tahsis sorunu nedeniyle Antalyaspor tesisleri yapılamıyordu ancak 2014 seçimlerinden sonra göreve başlar başlamaz bugünkü tesisin yapıldığı alanın tahsis sorununu çözdük” dedi.

Döşemealtı-Antalyaspor el ele...

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 43 milyon liraya mal olduğu bildirilen Antalyaspor Tesisleri'ne, kulübün kurucularından Atilla Vehbi Konuk ismi verildi. Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyaspor Tesisleri'nin Döşemealtı için önemli bir yatırım olduğunu, bölgeye yapılacak yeni yatırımların hem Antalya'nın yükünü hafifleteceğini hem de ilçenin tanınırlığını ve gelişimini hızlandıracağını söyledi.