Asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Anasayfa» Haberler» Asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor
Oluşturulma Tarihi: 10.7.2018

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en büyük mahallelerinden Yeniköy'de bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan da daha önce açılan yolları satıh kaplama ile güzelleştiriyor.

Antalya'nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı'nda büyük yol hamlesi aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir taraftan yeni yollar açarken diğer taraftan da daha önce açılan yolları daha kullanışlı hale getiriyor. Nüfusun en yoğun olduğu Yeniköy Mahallesi'nde yaklaşık 15 km yola satıh kaplaması yapıldı.

Son 4 yılda yaklaşık 600 km yeni yol açarak ilçenin yol ağını rekor düzeyde genişleten Döşemealtı Belediyesi, cadde ve bulvarları sıcak asfalt ile kaplarken alt yapısı olmayan yolları satıh kaplama, ara yolları da kilit taşı ile nitelikli hale dönüştürüyor. Yol çalışmaları program dahilinde ilçenin tamamında farklı ekipler tarafından sürdürülüyor.