Bahçeyaka Mahallesi’nde parke yollar yenileniyor

Anasayfa» Haberler» Bahçeyaka Mahallesi’nde parke yollar yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: 29.1.2018

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri ekipleri bir taraftan yeni yollar açarken diğer taraftan da eskimiş ve kullanılamaz hale gelen parke ve kilit taşlarını yenileriyle değiştiriyor. Cadde ve sokakları güzelleştiren kilit ve bordür taşları belediyenin kendi tesislerinde üretiliyor.

Bahçeyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ile Müze Cami ve Merkez Park'ın yer aldığı 603'üncü sokakta, yaya ve araç sürücüleri için tehlike yaratan köprünün yenileme çalışması tamamlandı. Kod farklı 70 santimetre düşürülen ve yol seviyesine indirilen, 6 metre genişliğinde ve 10 metre uzunluğundaki köprünün hizmete açılmasının ardından tüm bağlantı yolları ve sokaklarına kilit taşı döşeme işlemi yapıldı.

603'üncü sokakta 700 metrekare parke yol yapımını tamamlayarak hizmete açan Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri ekipleri; 28, 36 ve 807'inci sokaklarda eskiyen ve kısmen tehlike arz eden parke taşları söküp yenilerini döşüyor.