Başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı

Anasayfa» Haberler» Başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı
Oluşturulma Tarihi: 11.1.2019

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mezun olduğu Çağlayan Lisesi'nin Kariyer Günleri'ne katıldı.

Çağlayan Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Genç, kuruluşunun 50'inci yılını kutlayan okulda geçirdiği anılarından bahsetti. “Çağlayanlı olmaktan gurur duyuyorum” diyen Başkan Genç, belediye başkanı oluncaya kadar geçen süreçte yaşadıklarını da anlattı. Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Genç, “Lise öğrencisi olarak hepinizin hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacaksınız. Çalışmadan bu hedeflere ulaşma imkanınız yok" diye konuştu.

Antalyaspor atkı ve forması talep eden öğrencileri kırmayan Başkan Genç, gelen soruları da yanıtladı. Öğrencilerden birinin “Örnek aldığınız kişiler kimler” sorusuna Başkan Genç'in verdiği “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” cevabı büyük alkış aldı. Öğrenciler ile Başkan Genç arasındaki kopya diyaloğu ise gülüşmelere neden oldu.

Başkanı Genç'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Mehmet Parin, “Çağlayan Anadolu Lisesi köklü bir eğitim kurumu, bugüne kadar yüz binlerce öğrenci mezun etti. Bunlardan birisi de Döşemealtı Belediye Başkanı Mimar Turgay Genç. İstedik ki başarı hikayesini öğrencilerimizle paylaşsın. Son derece güzel ve verimli bir program oldu” dedi.