Başkan Genç 2’nci kez belediye başkanı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç 2’nci kez belediye başkanı
Oluşturulma Tarihi: 9.04.2019

31 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı'nın adayı olarak giren Turgay Genç, Döşemealtı Belediye Başkanlığı'nı ikinci kez kazandı.

Sandıktan en fazla oy almasına karşın itirazlar nedeniyle günlerdir devam eden YSK süreci bugün itibariyle sona erdi. İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itiraz reddedildikten sonra İl Seçim Kurulu'nun geçersiz oyları yeniden sayımı sonrası 105 olan oy farkı 94'e düşmüştü. Cumhur İttifakı bunun üzerine Yüksek Seçim Kurulu'na itirazda bulundu ancak karar bugün itibariyle reddedildi. Bu karar neticesinde Turgay Genç Döşemealtı Belediye Başkanlığı'nı ikinci kez resmen kazanmış oldu.

Başkan Turgay Genç yaptığı açıklamada “Döşemealtı'nda halkımızın dediği oldu. Yüksek katılımlı ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimin ilçemize, Antalya'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.