Başkan Genç, ATB yönetimini ağırladı

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, ATB yönetimini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 21.8.2017

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Genel Sekreter Tolgahan Alavant, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Ersan, Hüseyin Simav, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Gençi makamında ziyaret etti. ATB Başkanı Çandır, Başkan Genç'i bu yıl 8'incisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle organize edilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nın 8'ncisi, bu yıl 13-17 Eylül tarihleri arasında ANFAŞ Expo Center'da gerçekleştirilecek. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e fuar davetiyesi verdi.

“Biz de Yörex'de olacağız”

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “YÖREX'in uluslararası hale getirilmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Özellikle kaybolmaya yüz tutmuş geleneklerin ve yöresel ürünlerin yeniden hayat bulduğu ve tanıtıldığı fuarı herkes gibi bizler de destekliyoruz. Döşemealtı'nın değerlerini binlerce katılımcıya tanıtma imkanı buluyoruz. Özellikle tarihi Döşemealtı halımız ve ilçemize özgü tadı ve aromasıyla narımızla biz de YÖREX'de olacağız” dedi.

ATB Başkanı Çandır ise Başkan Genç'e desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Her anlamda yanımızda olup bizleri destekleyen Sayın Genç ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Genç, fuarda tanıtımı yapılacak olan Döşemealtı Halısı'nın bir örneğini Ali Çandır'a hediye ederken, Çandır da Başkan Genç'e Zeytinpark'ın mahsulü olan zeytinyağı takdim etti.