Başkan Genç, ATSO zirvesine katıldı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, ATSO zirvesine katıldı
Oluşturulma Tarihi: 21.06.2019
Görüntülenme Sayısı: 901

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Antalya İş Dünyası – Yerel Yönetimler Zirvesi”nde Döşemealtı İlçesi'nde ki değişimi, dönüşümü ve geleceğe dair projeksiyonu paylaştı.

ATSO Başkanı Davut Çetin'in açılış konuşmasıyla başlayan daha sonra 16 SİAD temsilcisinin söz aldığı “3. Antalya İş Dünyası – Yerel Yönetimler Zirvesi”nde aralarında Döşemealtı Belediyesi'nin de bulunduğu 5 merkez ilçe belediye temsilcisine söz verildi.

İş Dünyası ve Yerel Yönetimlerin bir araya gelerek sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu zirvenin önemine dikkat çeken Başkan Turgay Genç, “Amacına uygun bir toplantı oldu” dedi.

Döşemealtı İlçesinin sınırları ve imar durumu hakkında bilgi veren Başkan Genç; “Sizlerin de bildiği gibi Döşemealtı İlçemiz son düzenlemelerle sınırları 224 km2'den 701 km2'ye çıkmış ve Antalya'nın en büyük Merkez İlçesi haline gelmiştir. İmarlı alanlarımızın neredeyse yüzde 90'ı yatırıma açık dolayısıyla sıkışan kent merkezine en uygun alternatifin Döşemealtı olduğunu paylaşmak istiyorum”

Belediye'nin kendi öz kaynaklarıyla son 5 yılda önemli projelere imza atıldığını ve ilklerin yapıldığını hatırlatan Başkan Turgay Genç, “Son 5 yılda yaptığımız projelerle Döşemealtı ilçemiz yıldız gibi parlamakta ve Antalya'nın yeni yaşam ve yatırım merkezine dönüşmektedir. Düne kadar Antalya'nın arka bahçesi olarak gösterilen Döşemealtı bugün marka şehir olma yolunda ilerlemektedir” dedi.

Yeni dönem için önemli projelerin hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Genç, “31 Mart seçimlerinde halkımızın iradesi ve takdiriyle görevimize devam ediyoruz. Önümüzde ki 5 yılda konu başlıkları itibariyle Kentsel, Kırsal ve Sosyal Projeler olmak üzere 50'ye yakın vizyon projemizi ilçemize kazandırmak için gayret edeceğiz.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunlara rağmen çalışan, üreten, istihdam yaratan ülkemize döviz kazandıran siz değerli iş insanları gibi biz yerel yöneticilerde, bölgemizin gelişimi, insanımızın refahı ve huzuru için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.