Başkan Genç belediye personeliyle bayramlaştı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç belediye personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: 12.07.2016
Görüntülenme Sayısı: 1860

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin ardından ilk iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Döşemealtı Belediyesi'nde Ramazan bayramı sevinci yaşandı. Belediye Başkanı Genç, tatil sonrası ilk iş gününde tüm personel ile bayramlaşıp geçmiş Ramazan bayramlarını kutladı. Birimleri tek tek dolaşarak personelin elini sıkan Başkan Turgay Genç, hem personelle hem de iş için belediye ye gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Birlikte nice güzel bayramlar diliyorum..

Belediye Başkanı Turgay Genç bayramlaştığı personeline, "Hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmeyi diliyorum. Umarım sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur içinde bayramlar geçiririz" diye konuştu. İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmemiz gerekiyor diyen Genç, "Kimi zaman bayramlarda sevdiklerimizin yanında olamayabiliriz. Ama yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşımızdan alacağımız hayır duası en güzel bayram hediyesi olacaktır. Görevini layıkıyla yapan tüm personelime teşekkür ediyor, nice güzel ve mutlu bayramlar yaşamayı diliyorum” dedi.