Başkan Genç çalışanların bayramını kutladı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç çalışanların bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: 14.6.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bayram öncesi belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya başkan yardımcıları, birim müdürleri de katıldı.

Belediye çalışanlarının ve ailelerinin Ramazan Bayramını tebrik eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, son 4 yılda ilçe tarihinin en büyük yatırımlarına imza attıklarını söyledi. Başkan Genç, “Ekip olarak çok çalıştık ve ortaya güzel şeyler çıkardık. Henüz 4'üncü yılımızda olmamıza rağmen 100'e yakın projeyi tamamlamışız. Antalya'nın en fazla nitelikli proje üreten belediyesi olduk. Aldığımız ödüller bunun en güzel örneğidir. Sizlerle beraber çok daha fazlasını yapacağımıza inanıyorum” dedi.