Başkan Genç, CHP Kadın Kolları’nı ağırladı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, CHP Kadın Kolları’nı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 29.1.2018

CHP Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Nafiye Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde Döşemealtı İlçe Kadın Kolları'na seçilen Nafiye Özdemir başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Turgay Genç'i ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, siyasette kadınların gücünü çok önemsediğini belirterek, “Hayatın her alanında çok değerli olan kadınlarımız siyasette de önemlidir ve söz sahibi olmalıdır. Sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve çalışmalarınızda başarılan dilerim” dedi.