Başkan Genç, Çığlık’ta yaşlı ve hastaları ziyaret etti

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Çığlık’ta yaşlı ve hastaları ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: 12.03.2019
Görüntülenme Sayısı: 1416

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ziyaretleri için gittiği Çığlık Mahallesi'nde yaşlı ve hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Çığlık Mahallesi'nde esnafı ziyaretleri düzenledi. Mahallede bulunan işyerleri ve kahveleri dolaşan Genç, belediye yatırımları ve önümüzdeki dönemde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Esnafın sorunlarını dinleyerek not alan Başkan Genç, Çığlık'a yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirterek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalledeki yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Genç, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaşlılarla sohbet edip bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Genç, “Üzerimizde emekleri olan yaşlılarımızı zaman buldukça ziyaret etmeye gayret ediyorum. Bana ettikleri hayır duaları sayesinde başarılı işler yaparak ilçemize hizmet ediyorum” dedi.

Başkan Genç'in Çığlık ziyaretlerine CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Kazım Gedik ve meclis üyesi adayları eşlik etti.