Başkan Genç esnaf gezisinde

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç esnaf gezisinde
Oluşturulma Tarihi: 26.2.2019

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Altıntar Tarım Fabrikasını ardından da Yeşilbayır Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnafı dinledi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, önce Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Altıntar Tarım Fabrikasını gezdi, firma sahibi Osman Bahçe'den üretim hakkında bilgi alan Başkan Genç, çalışan personelle de sohbet etti. Öğleden sonra ise Yeşilbayır Mahallesi'nde esnaf gezisine çıkan Başkan Genç, Yeşilbayır Mahalle Muhtarı Şükran Karay Taş'ı ziyaret edip esnafı dolaştı. Başkan Genç'e CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, İyi Parti İlçe Başkanı Kazım Gedik ve partililer de eşlik etti.

Yoğun ilgi

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Turgay Genç, tüm istekleri not aldı. Gezi sırasında Döşemealtı Belediyesi Kültür Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki kursiyer kadınları da ziyaret eden Başkan Genç'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Genç 31 Mart'taki yerel seçimler için destek istedi.

Birlik mesajı

Başkan Genç, "Biz Döşemealtı'nda bir aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve ilçemin sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.