Başkan Genç, Fiberli Led Aydınlatma Fabrikasını ziyaret etti

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Fiberli Led Aydınlatma Fabrikasını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: 15.01.2019

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren, fiber optik aydınlatma sistemleri üretiminin lider firması Fiberli'yi ziyaret etti.

Türkiye'nin led aydınlatmada sektöründeki ilk firmalarından biri olan ve 20'den fazla ülkeye iç ve dış mekan aydınlatma ürünleri ihracatı yapan Fiberli Led Aydınlatma fabrikasını gezen Başkan Genç, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk, Yönetim Kurulu üyeleri Tufan Gürbüz, Erdal Kılıç ve Genel Koordinatör Erçin Çakmaklı tarafından karşılanan Başkan Turgay Genç, fabrika ve üretilen ürünlerle ilgili bilgi aldı.

260 kişinin istihdam edildiği fabrikada çalışanlarla birlikte yemek yiyen Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yeni nesil aydınlatma sistemleri, ar ge çalışmaları ve uygulamalarını inceledi. Üretim katlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turgay Genç, işçilere başarılar diledi. Led aydınlatma yöntemiyle özel olarak üretimi yapılan domates serasında incelemelerde bulunan Genç, şirket CEO'su Cengiz Şertürk'ten üretimle ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Şentürk, tüm çalışmalar hakkında bilgi alan ve belediye olarak kendilerine sürekli destek veren Başkan Turgay Genç'e teşekkür etti. Başkan Genç de Döşemealtı Belediyesi İş-Kur Ofisi aracılığıyla bölge halkına istihdam sağlayan firma adına Şentürk'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.