Başkan Genç, haftasonu Mevlit törenlerine katıldı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, haftasonu Mevlit törenlerine katıldı
Oluşturulma Tarihi: 19.11.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her zaman olduğu gibi bu hafta sonu mesaisinde vatandaşları yalnız bırakmadı. Başkan Genç, İlçe merkezi ve mahallelerde düzenlenen Mevlit törenlerine katıldı.

Belediye Başkanı Genç, Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları ve CHP ilçe örgütüyle birlikte sabahın erken saatlerinde hafta sonu mesaisine başladı. Sabah ilçe esnafıyla birlikte kahvaltı yapan Genç, daha sonra Çığlık mahallesinde iki ayrı Mevlide katıldı. Burada vatandaşlarla tek tek selamlaşıp dertlerini dinleyen Genç ve beraberindekiler okunan Kuran-ı dinleyip dua ettiler.

Yoğun tempoda geçen hafta sonu mesaisinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır, Düzlerçamı ve Bahçeyaka mahallelerinde düzenlenen Mevlit törenlerine katıldı.