Başkan Genç her yerde

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç her yerde
Oluşturulma Tarihi: 6.2.2019

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte hafta sonu mesaisini vatandaşların davetlerine katılarak geçirdi. Genç, Döşemealtılıların mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklerine katılarak ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Davetlere CHP İlçe Örgütü ile İttifak Ortağı İyi Parti İlçe Yönetimi de eşlik etti.

TARHANA ÇORBASI İKRAMI

Başkan Genç, Cumartesi günü ilk olarak Bucak Kültür ve Dayanışma Derneğimizin düzenlediği tarhana ikramına, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ile birlikte katıldı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Turgay Genç, daha sonra Belediye Nikah Salonu'nda Nermin ile Ramazan Karataş çiftinin nikahını, şahitler ve davetliler huzurunda kıydı.

YÜZLERCE PARTİLİ EŞLİK ETTİ

Başkan Genç, daha sonra Yeşilbayır Pazar Yeri'nde Hatice ve Bekir Özer için düzenlenen düğün yemeğine katılarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Turizmci Harun Kekiloğlu ile birlikte Döşemealtı'nı ziyaret eden Japon iş insanı Ash Osato ve beraberinde İstanbul'da eğitim gören akrabası Mai Kanio'ya ağırlayan Genç, konuklara ilçe ile ilgili bilgiler verdi.

VATANDAŞLARIN YANINDA

Karataş Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde Hamit Kaya'nın annesi için okutulan mevlide katılan Genç, programın akşam bölümünde meclis üyeleri, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları ve yönetimleriyle birlikte Nebiler Mahallesi'nde kına eğlencesine katıldı. Başkan Genç daha sonra Hatice ile Bekir Özer'in nikahını kıydı.

YOĞUN PAZAR MESAİSİ

Başkan Genç, pazar sabahına Karataş Mahallesi sakinlerinden Özal Öztürk ve ailesi tarafından hazırlanan sabah kahvaltısı programıyla başladı. Genç, burada mahalle sakinleriyle sohbet etti. Bir sonraki durak, yerel seçimler ittifakı ortağı İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın Ilıca Pazar Yeri'nde düzenlediği lokma ikramı programı oldu. Ilıca Pazar Yeri'ni de gezen Başkan Genç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

KIBRIS GAZİSİNE SON GÖREV

Bademağacı Mahalle muhtarı Salih Oktay'ın kardeşi, Kıbrıs Gazisi Ramazan Oktay'ın cenazesine katılan Başkan Genç, aileye baş sağlığı diledi. Yeşilbayır Mahallesi'nden Ali Ezin'in mevlidine de katılan Genç, hafta sonu mesaisini Duygu-Mehmet Çatal için düzenlenen düğün merasimiyle tamamladı.