Başkan Genç her yerde

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç her yerde
Oluşturulma Tarihi: 5.03.2019
Görüntülenme Sayısı: 1310

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve belediye meclis üyelerinin mesaisi hafta boyunca devam etti. Başkan Genç hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak hemşehrilerinin özel günlerinde yanlarında oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonunda çeşitli etkinliklere katılarak ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Cumartesi gününe ilçe esnafı Şenol Taşar'ın düzenlediği kahvaltı programına katılarak başlayan Genç, daha sonra Kovanlık Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl iş kazası sonucu hayatını kaybeden Sinan Sağlam için düzenlenen mevlide, ardından da ilçenin en uzak mahallelerinden Ahırtaş'ta Hüseyin Nohut'un mevlidine katıldı.

Ilıca Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç, daha sonra ilçe esnaflarından Mustafa Kalkay'ın kızı Hatice Naz'ın doğum gününe gitti. Genç, daha sonra Bahçeyaka Mahallesi'nde bir sitede vatandaşlarla bir araya geldi. Hatice Çakır ile Mustafa Ümit'in nişan yüzüklerini takan Başkan Genç, Burcu-Akif Korkmaz ile Elif-Serhat Atlıoğlu'nun nikahlarını kıydı. Daha sonra Melike-Hüseyin Koç çiftinin düğününe katıldı.

Başkan Genç Pazar gününe ise ilçede yaşayan Ispartalılarla kahvaltıda buluştu. Kömürcüler Mahalle sakinlerinden merhum Ayşe-Abdullah Okudan ve Yeşilbayır Mahallesi'nden merhum Hacı Hanife Köse için okutulan mevlitlere katılan Başkan Turgay Genç, Uzunkuyu Parkı'nda bir araya geldiği vatandaşları dinledi. Genç, Pazar gününü belediye personeli Tolga - Esra Dingil çiftinin düğün töreniyle noktaladı.