Başkan Genç, İl Jandarma Komutanını ağırladı

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, İl Jandarma Komutanını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 6.10.2016

Antalya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Kısa süre önce Antalya İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Yusuf Kelleli, Başkan Turgay Genç'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kelleli'yi belediye binası önünde karşılayan Başkan Genç, kendisine ilçenin simgesi olan el dokuması halı hediye etti. Başkan Genç, Jandarma teşkilatı ile birlikte güzel çalışmalar yaparak ilçenin huzuru ve güveni için çalıştıklarını, işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Halkımızın huzuru ve güveni için

Antalya'nın huzur ve güveni için diğer kolluk kuvvetleri ile birlikte görev yaptıklarını anlatan İl Jandarma Komutanı Yusuf Kelleli, Başkan Genç'e teşekkür ederek kendilerine verdiği desteğin sürmesi temennisinde bulundu. Başkan Genç, önümüzdeki günlerde köy statüsünden çıkarak mahalle olan bölgelerde MOBESE kameraları takılacağını ve ilçenin güvenliği için belediyenin tüm imkanlarını kullanmaktan çekinmeyeceklerini sözlerine ekledi.