Başkan Genç, kamyoncu esnafıyla buluştu

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, kamyoncu esnafıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: 7.11.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik'in ilçede faaliyet gösteren S.S. 36 No'lu Döşemealtı Yeniköy Organize Sanayi Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde düzenlediği programa katıldı.

Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Hüseyin Balçak, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik ve kamyoncu esnafına ilçeye kazandırılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Genç, yeni yollar açma ve mevcut yolların onarımı ile ilgili yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Kamyoncu esnafının sorunlarını bildiğini dile getiren Belediye Başkanı Genç, “Ben de kamyon şoförü çocuğuyum. Sizlerin sıkıntılarını en iyi bilen bir kardeşiniz olarak her türlü desteği vermeye hazırım” diye konuştu.

İlçede yapımı devam eden hipodrom ile önümüzdeki yıl yapımına başlanacak şehirlerarası otobüs terminali ile ilgili de bilgi veren Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı'nda bulunan kamyoncu, taksici şoför arkadaşlarıma öncelik sağlanması adına çalışmalar yapıyorum. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanından da bu konuda destek istedik. Bölgede yaşayan şoför esnafının refahı ve huzuru bizim için önemli. Önceliğin bölge esnafımıza verilmesi konusundaki hassasiyetimizi bu vesile ile bir kez daha yinelemek istiyorum” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik ise Başkan Genç'e verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Özçelik, “Başkanımız her zaman biz şoför esnafının yanında. Sonsuz katkı ve desteklerini görüyoruz. Bundan sonra da bizlerin projelerinde destek vereceğinden kuşkumuz yok. Bölgede hayata geçirmeyi planladığımız tesis için ortak çalışma yapmayı hedefliyoruz” dedi.