Başkan Genç, kanserli çocuklar için koştu

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, kanserli çocuklar için koştu
Oluşturulma Tarihi: 6.3.2017

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve on binlerce insanın dahil olduğu Runatolia Yarışlarına, Döşemealtı Belediyesi Koşu Takımı da katıldı. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına koşan Döşemealtı Koşu Takımı'na Başkan Turgay Genç kaptanlık yaptı.

Toplumsal bir fayda oluşturma amacıyla kurulan Döşemealtı Belediyesi Koşu Takımı, hafta sonu düzenlenen Runatolia Yarışları'nda Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına koştu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in kaptanlık ettiği koşu takımına Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, kulübün sporcusu Başpehlivan Orhan Okulu, Antrenör Kemal Yıldız, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Kanserli çocuklara umut olmak için koştuklarını söyleyen Başkan Genç, “Amacımız farkındalık yaratmak, kanserli çocuklarımıza az da olsa katkıda bulunmak için koştuk” dedi.