Başkan Genç, Kılıçdaroğlu ile birlikte afet bölgesinde

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Kılıçdaroğlu ile birlikte afet bölgesinde
Oluşturulma Tarihi: 27.11.2017

Antalya'ya gelerek temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 14 Kasım'da Kumluca ile Finike'de oluşan hortum nedeniyle sera ve evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de CHP liderine eşlik edenler arasındaydı.

Antalya'da şiddetli yağış ve fırtınanın ardından Kaş, Finike, Demre ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen hortum, çok sayıda tarım arazisinde ve seralarda büyük hasara yol açmıştı. Kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte afet bölgesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak Kumluca ilçesine bağlı Beykonak ve Mavikent mahallelerinde zarar gören seraların olduğu alanları gezdi. Daha sonra Finike'ye geçerek burada da hortum felaketinden zarar gören evleri ve seraları inceledi. Kılıçdaroğlu, “Burada 3 ev ciddi boyutta hasar görmüş durumda. 3 evin de onarımını biz yapacağız. Belediyelerimiz bunu yapacaklar. Vatandaşlarımız kısa süre içerisinde kendi evlerinde oturacaklar” dedi.

Daha sonra Finike'de bir kafede partililerle buluşan Kılıçdaroğlu, 2019 yılında Türkiye'nin tarihini değiştireceklerini söyledi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'yla birlikte afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekibi de belediye faaliyet bültenini CHP liderine ulaştırdı.