Başkan Genç, Killik sakinleriyle buluştu

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Killik sakinleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: 30.1.2019

Killik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verip halkın taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Genç, Mahalle Muhtarı Raşit Ekin'in ev sahipliğinde, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik ile birlikte Killik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Genç, Döşemealtı için daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi.

Başkan Genç, “İlçemizin en büyük ihtiyacı olan hastaneyi halkımızın hizmetine açtık. Bugüne kadar insan odaklı çalışmaya gayret ettik. Özellikle köy statüsünü yitiren mahallelere çok amaçlı pazar yerleri yaptık. Yenilerinin de projeleri hazır. Ekolojik Kreş, müze konseptli camimiz, kent meydanlarımız, gençlik merkezi, trafik eğitim parkı, çocuk parkları, yeni cadde ve yollar ile modern bir görünüme kavuşturduğumuz ilçemiz hızla gelişiyor” dedi.

Antalya'da yaşayan hemen herkesin Döşemealtı'na yatırım yapmak ilçede ev ya da arsa sahibi olmak istediğine değinen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Otogar alanını bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ettik. Şehirlerarası otobüs terminali artık ilçemizde olacak ve kentin dağıtım noktası haline geleceğiz. Yine doğalgazın ilçemize gelebilmesi için yoğun çaba harcadık ve sonunda Döşemealtı'nın bir kısmında enerji kullanımına başlandı. Ama yetmez, daha çok hizmet yapmamız, herkese ulaşmamız, hizmet götürmemiz lazım. İttifak kapsamında buraya İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanlarımla birlikte geldim. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edebilmek için sizlerden destek istiyorum” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, çocuklarla da bir araya gelerek sohbet etti.