Başkan Genç, mesaiye şantiyede başlıyor

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, mesaiye şantiyede başlıyor
Oluşturulma Tarihi: 22.12.2016

Döşemealtı Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu projelerle ilçe adeta şantiye sahasına dönerken Başkan Turgay Genç, mesaisine şantiyelerde başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde onu karşılarında görenler “Başkanımızın çalışma temposu ve gayreti bizlere örnek oluyor” dedi.

Başkan Çığlık Mahallesinde

Sabahın erken saatlerinde ilçede denetimlere çıkan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilk olarak Bahçeyaka Mahallesi Yeniköy Mezarlığı arkasında yapımı devam eden parke yol çalışmalarını inceledi. Belediyenin kendi tesislerinde üretilen 6 bin metrekare parketaşı ile 1600 metre bordür taşı döşenmesini yerinde kontrol eden Başkan Genç, daha sonra 1 milyon liranın üzerinde yatırımla inşaatı bitme aşamasına gelen Çığlık Kent Meydanı ve Pazar Yerini gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Genç, işyerleri, kafeteryalar ve kent mobilyalarıyla mahalleye ayrı bir hava katacak olan kent meydanı ile hemen yanına yapılan çok amaçlı kapalı pazar yerinin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

“Bu başkan hiç durmaz mı?”

Çığlık'tan sonra Ilıca Mahallesine geçen Başkan Turgay Genç, burada bir kahvehanede mahalle sakinleriyle çay içti. Başkanla sohbete katılan bir vatandaşın “Belediye başkanı makamında oturur. Ama bizim başkan durmadan sokak sokak gezip çalışmaları inceliyor. Bu başkan hiç durmaz mı?” diye sorması gülüşmelere neden oldu.

Killik Mahallesi mutlu

Başkan Turgay Genç daha sonra Killik Mahallesinde yapılan ve yaklaşık 300 bin TL'ye mal olan 13 bin 432 metrekare parke yol 5 bin 362 metre bordür taşı döşeme çalışmalarını inceleyip işçilerle sohbet etti. Genç, kilit ve bordür taşı döşenmesi işinin mahalle mezarlığına kadar devam edeceğini, böylece aile kabristanına gitmek isteyenlerin çamurlu yoldan kurtulacağını söyledi.