Başkan Genç, öğrencilerle fidan dikti

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, öğrencilerle fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: 28.3.2019

Döşemealtı Belediyesi, Kovanlık Ortaokulu ve Özel Enlem Koleji Ortaokulu işbirliğiyle Ormancılık Haftası'nda 100 fidan toprakla buluştu. Başkan Genç, Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Çığlık Ayanlar Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturmak için bir araya gelen Kovanlık Ortaokulu ve Özel Enlem Koleji Ortaokulu öğrencileri, Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle fıstık çamı, benjamin, tesbih ağacı ve çınar ağacı fidanları dikti. Öğrenciler, fidanlara ilk can suyunu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte verdi.

Fidan dikimine katılan öğrencileri, okul yönetimlerini ve belediye çalışanlarını tebrik edip öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Genç, “5 yılda yüzlerce fidan dikimi gerçekleştirdik. Orta refüjler, parklar ve uygun görülen alanlara yönelik yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Bugün burada diktiğimiz fidanlar yarın büyüyecek ve ilçemizin güzelliğine güzellik katacak” dedi.