Başkan Genç öğretmenleri unutmadı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç öğretmenleri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: 24.11.2017
Görüntülenme Sayısı: 2114

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mustafa-Ayten Aydın Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi. Başkan Genç'i okul müdürü Hasan Bahşi karşıladı.

Belediye Meclis Üyesi Ramazan Bahşi ile birlikte okula gelerek eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Turgay Genç, “Dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenliği büyük özveri, sabır ve emekle yapan; geleceğimiz gençleri topluma hazırlayan; sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştiren sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben eğitimci bir aileden geliyorum ve hepinizin bildiği gibi eşim de bir öğretmen. Bu gururu ve mutluluğu sizlerle paylaştığım için çok onurluyum” dedi.

Başkan Genç, Döşemealtı Belediyesi olarak ilçedeki eğitim kurumlarına imkanlar doğrultusunda önemli destekler verdiklerini bundan sonra da aynı şekilde katkı vermeye devam edeceklerini söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından hazırlanan hediyeler, ilçede bulunan tüm okullardaki öğretmenlere verilirken, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Bahşi de Karaman Perge Rotary İlköğretim Okulu'nda düzenlenen öğretmenler günü etkinliğine katıldı.