Başkan Genç referandum çalışmasına katıldı

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç referandum çalışmasına katıldı
Oluşturulma Tarihi: 21.3.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Devrim Kök ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili Dağbeli Mahallesi Pazar Yeri'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Çalışmada halka anayasa değişikliği ve referandum ile ilgili bilgi verildi.

Dağbeli Kapalı Pazar Yeri'nde vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Turgay Genç, CHP Milletvekili Devrim Kök ve partinin İlçe Başkanı Zekeriya Altun ile birlikte mahalle esnafını gezdi.

Milletvekili Devrim Kök vatandaşlardan referandum da “hayır" oyu vermelerini isterken, "Siz daha önce Ak Parti'ye Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermiş olabilirsiniz. Buna saygı duyarım. Siz referandum da hayır oyu verdiğiniz zaman Cumhurbaşkanı değişmeyecek. Ama ülkenin geleceği tek bir insanın eline verilmemiş olacak. Bir kararname ile her şey bir anda yerle bir edilemeyecek. Bunun için hayır demeliyiz" diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti. Başkan Genç, başkanlık sisteminin Türkiye'ye hiç bir kazanımının olmayacağını aksine zarar vereceğini söyleyerek, “Herkesin siyasi düşüncesine saygılıyım, ancak bu referandum ile demokrasimizin, cumhuriyet değerlerimizin olumsuz etkileneceğini düşünüyorum” dedi.