Başkan Genç, Servisçiler Odası Başkanı’nı ağırladı

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, Servisçiler Odası Başkanı’nı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 7.12.2016

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve beraberindekiler, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Şahin, nezaket ziyaretinde servisçi esnafına verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

Süleyman Şahin'e ziyaretinde, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, servisçi esnafı İbrahim Çiloğlu ve Konyaaltı Belediyesi eski Meclis Üyesi Sedat Demir eşlik etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Turgay Genç, "Servisçi esnafımızın her zaman yanındayız. Her gün binlerce canı taşıyan değerli servisçi kardeşlerimizin her türlü ihtiyacında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Sevgili Başkan Süleyman Şahin'de bizleri ziyaret ederek mutlu ettiler" diye konuştu.