Başkan Genç, site sakinleriyle buluştu

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, site sakinleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: 11.4.2017

Vatandaşın ayağına gitmeye devam eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Bahçeyaka Mahallesi Öz Aydeniz Sitesi sakinleriyle toplantı yaptı.

Hastane hayalini gerçekleştiriyoruz

Seçim öncesinde vaat ettiği projelerin hemen hemen tamamını hayata geçirdiklerini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, “İlçemizin en büyük ihtiyacı hastaneydi. Bunun için çalmadığımız kapı kalmadı. Ama baktık ki olmuyor, bu kez kolları sıvadık ve belediye imkanlarıyla hastanemizi yapmaya başladık. 10 ayda tamamlayıp 2018 yılında açılışını yapacağız. 11 mahallemize 12 adet çok amaçlı kapalı pazar yeri yaptık. Ekolojik Kreş'i bitirme aşamasındayız. 400 kilometrenin üzerinde yeni yol açtık. 2 bin kişilik, Türkiye'nin ilk müze konseptli camisini yapıyoruz. Gençlerimiz için İlçemizin ilk Gençlik Merkezi'nin inşaatı halen devam ediyor” dedi.

Yeni Otogar Döşemealtı İlçemize yapılacak...

Antalya'da yaşayan herkesin Döşemaltı ilçesine yatırım yapmak, ilçemizden bir ev almak istediğini anlatan Başkan Genç, “Artık kentin en büyük cazibe merkezi Döşemealtı. Yeni otogar buraya geliyor. Alanını bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ettik. Artık kentin dağıtım noktası olacağız. Bununla birlikte ulaşım master planı değişecek. İlçeye ulaşım çok daha hale gelecek. Doğalgazın ilçemize gelebilmesi için de adeta seferber olduk. Meclisten gerekli kararları çıkardık Yeşilbayır Mahallemizde uygulama başlıyor. Kısa sürede tüm ilçe doğalgaz ile tanışacak” diye konuştu.

Referandumda oyunuza sahip çıkın

Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Genç'ten sitelerinin yanında bulunan parkın artık yetmediğini daha büyük bir park yapılmasını istedi. Talepleri not alan Başkan Genç. gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Yine hız kesici kasis taleplerini ise UKOME ile görüşeceğini söyleyen Başkan Genç, site sakinlerinden 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumda sandığa gitmelerini ve “Gazi Meclis”e sahip çıkmalarını istedi.