Başkan Genç, Şoför esnafıyla biraraya geldi

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç, Şoför esnafıyla biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: 18.10.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük ile birlikte Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın toplantısına katılarak şoför esnafını dinledi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, Döşemealtı'ndaki taksici, kamyoncu ve nakliyeci esnafını istişare toplantısında bir araya getirdi. Toplantıya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya genelindeki 193'üncü taksi durağının Döşemealtı'nda açılacağını söyledi. İlçenin ulaşım anlamında buna ihtiyacı olduğunu dile getiren Alkan, “Döşemealtı, kuzeyin parlayan yıldızı. Döşemealtı'nı ve halkını seviyoruz. Başkanımız Sayın Turgay Genç'in esnafımıza verdiği desteğe teşekkür ediyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçimlerinde adaylara başarılar dileyen Başkan Genç, “Döşemealtı hızla gelişiyor. Biz de 3 yılda bu gelişime katkı koyacak projeler hazırladık ve büyük bir bölümünü de tamamladık. Hipodrom ve otogar bölgemize geliyor. Hastanemiz kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Bu yatırımlardan esnafımız da halkımız da fayda görecektir” diye konuştu.