Başkan Genç, Şoförler Odası yönetimini ağırladı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Şoförler Odası yönetimini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 7.2.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Geçen ay yapılan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçiminde güven tazeleyen Mehmet Ali Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç'e kendilerine ve esnafa verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Alkan, “Döşemealtı'nın bizler için önemi çok büyük. Belediye Başkanımız Turgay Genç tüm esnafa olduğu gibi şoför esnafına da sonsuz destek ve katkı sağlıyor. Biz de tam kadro olarak kendisine teşekkür etmek için ziyaret ettik” diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirirken “İlçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir konumda. Arazi tahsisi yaptığımız şehirlerarası otobüs terminali ve hipodromun yanı sıra hastanemiz, gençlik merkezimiz ile büyük yatırımlara ev sahipliği yapıyoruz. Bildiğiniz gibi ben de bir kamyon şoförü babanın evladıyım dolayısıyla sorunlarını biliyor ve çözüm konusunda hassasiyet gösteriyorum” dedi.