Başkan Genç, Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Hicaz narı hasadına katıldı.

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç, Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Hicaz narı hasadına katıldı.
Oluşturulma Tarihi: 23.10.2020
Görüntülenme Sayısı: 627

CHP'den Nar hasadına anlamlı destek

Döşemaltı Belediye Başkanı Turgay Genç, yanında CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Antalya Milletvekili Aydın Özer, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanı Reşit Doğan, ile il ilçe yönetim kurulu üyeleri olduğu halde önce nar hasadına katıldı daha sonra ziyaretlerde bulundu.

SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİLER

Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği DÖSİAD'ı ziyaret eden CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Milletvekili Aydın Özer ve partililer iş insanlarının pandemi döneminde yaşadığı zorluklar ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Genç, belediye olarak pandemi döneminde yaptıkları çalışmaları anlatırken, vatandaşın sorunlarını birebir dinlediklerini söyledi. Başkanı Genç, CHP heyeti ile birlikte Karataş, Ilıca, Kovanlık ve Bıyıklı mahallelerinde esnaf ziyaretleri yapıp vatandaşlarla sohbet etti.

“BEREKETLİ OLSUN”

Belediye Başkanı Genç, CHP heyetini kalite ve rekolte açısından Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Döşemealtı Hicaz Nar'ı hasadına götürdü. Nar bahçesine girerek Nar kesen, işçilerle ve tüccarla sohbet ederek sorunları dinleyen CHP yönetimi nar sezonunun bereketli olmasını diledi. Başkan Genç nar işçilerine lokum ikram edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Gün boyu ilçede ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri Çığlık bölgesinde nar hasadı yapılan bahçelere ve soğuk hava depolarında çalışan işçilerle bir araya gelip çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl Başkanı Nusret Bayar ve partililer daha sonra Organize Sanayi Başkanı Ali Bahar ile bir araya geldi.