Başkan Genç vatandaşla kucaklaştı

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç vatandaşla kucaklaştı
Oluşturulma Tarihi: 11.04.2017
Görüntülenme Sayısı: 1402

Döşemealtı Semt Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeniköy Mahallesi'ndeki pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafına “Hayırlı pazarlar” dileğinde bulunan Başkan Genç, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti, istek ve talepleri dinledi.

Samimi ve yoğun ilgi

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir ile parti yöneticilerinin de katıldığı pazar gezisinde Başkan Genç, vatandaşın yoğun ve samimi ilgisiyle karşılaştı. 2 saat boyunca burada kalan Başkan Genç, Kanser Haftası nedeniyle Akdeniz Hedef Sağlık Meslek Lisesi'nin kurduğu standa da uğradı. Tansiyon ölçtüren Başkan Genç, öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Halkımızı dinliyoruz

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı çalıştıklarına vurgu yapan Genç, “İlçemizde hastaneden, kent meydanlarına, pazar yerlerinden “müze camiye” kadar onlarca proje gerçekleştirirken halkımızla her fırsatta bir arada olmaya çalışıyoruz. Hem esnaf hem de vatandaşımızın bir araya geldiği pazar yerleri, halkın sıkıntılarını belirlememiz, belediyemizden beklentilerini öğrenmemiz açısından önemli bir fırsat” dedi.