Başkan Genç’in Bayram ziyareti

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç’in Bayram ziyareti
Oluşturulma Tarihi: 6.05.2022

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bademağacı, Dağbeli, Çığlık ve Yeniköy Mahalleleri'nde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Genç, yaşlıları ve hastaları ziyaret edip, mevlit ve asker eğlencelerine katıldı. Kendisini evlerine davet eden vatandaşların ricalarını kırmayan Başkan Genç, çay içip sofralarına misafir oldu. Turgay Genç, yaşlıların ellerinden öperek bayramlarını kutlarken, çocuklarla da özel olarak ilgilenip hediye verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramını vatandaşlarla birlikte geçiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Meclis üyeleri ve birim müdürleriyle mahalle ziyaretleri yaptı. Bayram boyunca hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden, bayramlaşma, mevlit ve asker uğurlama programlarına katılan Başkan Genç'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.