Başkan Genç’in hafta sonu mesaisi

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç’in hafta sonu mesaisi
Oluşturulma Tarihi: 21.01.2019

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç hafta sonunu, belediye meclis üyeleri ile birlikte vatandaşların davetlerine katılarak geçirdi.

Hafta sonu mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklere katılarak ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Genç, ilk olarak belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe yönetimi ve partililerle birlikte Perşembe günü vefat eden Kovanlık Mahalle sakinlerinden İsmet Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretine gitti. Genç daha sonra Ayşe Kalkay ile Sercan Atila'nın nikahlarını kıydı.

Gün boyu vatandaşların davetlerine katılan Başkan Genç daha sonra Dereli Mahallesi'nde Meryem Acar ile Halil Sarıgül'ün nişan yüzüklerini taktı. Kömürcüler Mahallesi'nde ise Yasemin Dönmez ile Musa Anat'ın düğün törenine katılan Başkan Genç, çifte mutluluklar diledi. Genç, günün sonunda Yığmalar Mahallesi'nde Murat Yıldız'ın asker uğurlamasına katıldı.

Pazar gününü de vatandaşla buluşmaya ayıran Başkan Genç'in ilk durağı, ilçe esnaflarından Ayşe-İbrahim Köse'nin sabah kahvaltısı programı oldu. Genç daha sonra Çığlık-Aydınlar Mahallesi'ne giderek, Ramazan Erdoğ'un mevlidinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buradan Karaman Mahallesi'ne geçen Başkan Genç, Berkant Alkan için düzenlenen asker mevlidinde aileyi yalnız bırakmadı.

Aynı gün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları tarafından Döşemealtı Mesire Alanı'nda düzenlenen piknikte gençlerle sohbet eden Başkan Genç, askere gitmeye hazırlanan Selim Coşkun için Kovanlık Mahallesi'nde düzenlenen eğlenceye de katıldı.