Başkan Genç’in Pazar mesaisi

Anasayfa»Haberler» Başkan Genç’in Pazar mesaisi
Oluşturulma Tarihi: 15.5.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her platformda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Hafta sonu mesaisini Başkan yardımcılarıyla birlikte mevlit, düğün, nişan, toplantı ve mesire alanındaki şenliklerde vatandaşların ziyaretlerine ayıran Genç'in son durağı bu yıl üçüncüsü düzenlenen Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri oldu.

Belediye Başkanı Turgay Genç, Pazar mesaisini birçok mahallede düzenlenen düğün, mevlit, toplantılar ile mesire alanında sivil toplum örgütleri ve hemşehri derneklerinin düzenlediği şenliklere ayırdı. Zamanının büyük bölümünü Döşemealtı sakinleriyle geçiren Başkan Turgay Genç'in ilk durağı CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen 1. Geleneksel Bahar Şenliği Pilav günü oldu.

Başkan Genç, ardından yine Düzlerçamı Mesire Alanı'nda Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği geleneksel pikniğe katıldı. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, ardından iki ayrı ailenin düğün merasimine katılarak mutluluklar diledi. Genç'in son durağı Muratpaşa Belediyesi 3. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri oldu. Genç, burada Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerine destek verdi.