Başkan Genç'in yoğun hafta sonu mesaisi

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç'in yoğun hafta sonu mesaisi
Oluşturulma Tarihi: 9.4.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu bürokratlarıyla birlikte yoğun bir mesaideydi. Vatandaşların mevlit, düğün ve asker eğlencesi gibi etkinliklerine katıldı. Döşemealtı Belediyesi'nin desteğiyle Kovanlık Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Kovanlık gelecek nesiller için el ele" Futbol Turnuvası'na da katılan Başkan Genç, katılımcılara başarılar diledi.

Vatandaşların düzenlediği mevlit, eğlence ve düğünlere katılamaya ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu da yoğun bir mesai harcadı. Cumartesi günü bürokratlarıyla birlikte vatandaşların düzenlediği etkinliklere katılan Başkan Genç, akşam da Hestourex fuarının gala programına katıldı.

Pazar gününü de mevlit, düğün ve asker eğlencelerine ayıran Başkan Genç, ardından Döşemealtı Belediyesi'nin desteğiyle Kovanlık Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Kovanlık gelecek nesiller için el ele" Futbol Turnuvası'na da katıldı. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spora yönlendirmek amacıyla başlatılan turnuvaya 4 takım katıldı.

8-13 ve 14-15 yaş arası çevre mahallelerden oturan çocukların karşılaşmasının ardından, Döşemealtı muhtarları, Antalyasporlu eski futbolcular, Kovanlık mahalle sakinleri ile Aşağıoba-Karataş Mahallerinden oluşturulan takımlar karşı karşıya geldi. Turnuvayı izleyen Başkan Genç, maçların başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek, Başkan Turgay Genç'e turnuvanın düzenlemesinde ki katkılarından dolayı plaket verdi. Ayrıca spora katkı koyanlara da plaket takdim edildi. Turnuvayı Kovanlık mahalle sakinlerinden oluşan ekip kazandı. Muhtar Bekir Şimşek, turnuvanın geleneksel hale geleceğini söyledi.

Başkan Turgay Genç, akşam da Mehmet ve Gülsüm Tatlı'nın nikahını kıydı.