Başkan Genç’ten, İlçe Emniyet Müdürü’ne hayırlı olsun ziyareti

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç’ten, İlçe Emniyet Müdürü’ne hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: 13.07.2016
Görüntülenme Sayısı: 4378

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Ali Saydam'ı ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, Saydam'a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Genç, ilçe halkının güvenliği ve huzuru için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu söyleyerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline her türlü desteği vermekten gurur duyacaklarını söyledi.

En güvenli bölgeyiz...

Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin güvenliğine büyük önem verdiklerini anlatarak, "Önümüzdeki günlerde MOBESE kameraları için ihale yapacağız. Özellikle eski köyler bölgesi olarak bilinen yeni mahallelerimizde MOBESE kameralarını kurarak daha güvenli bir yer haline getirilmesi için bizde üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.

Kamera sistemi en büyük yardımcımız...

Polis vatandaş işbirliğinin önemine dikkat çeken Emniyet Müdürü Ali Saydam, Belediye Başkanı Turgay Genç'in yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saydam, ilçede daha öncede görev yaptığını söyleyerek, "İlçeyi ve halkı yakından tanıyorum. Belediyemizinde desteğiyle halkın huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaktan keyif alacağız. MOBESE kameraları bizlerin en büyük yardımcısı. Yeni kameralar ile birlikte ilçede bulunan kötü niyetli kişiler daha kısa sürede tespit edilebilecek" dedi. Saydam yine Başkan Genç'in dile getirdiği uyuşturucu kullanımı konusunda da büyük hassasiyetinin bulunduğunu söyleyerek ilçede zehir satılmasına müsaade etmem" dedi. Başkan Genç ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Ali Saydam'a Döşemealtı halısı hediye etti.