Başkan Genç’ten kadın personele jest

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç’ten kadın personele jest
Oluşturulma Tarihi: 8.3.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediyede çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü mini bir törenle kutladı.

Döşemealtı Kent Meydanı'nda kadın personele karanfil ve pasta ikram eden Başkan Turgay Genç, toplu sözleşme şartları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 1 gün idari izin verdiklerini hatırlattı. Başkan Genç, “Hayatın her alanında yer alması gereken kadınları toplumların aydınlık yüzü olarak görüyoruz. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum kadın mesai arkadaşlarıma yasaların da öngördüğü gibi her 8 Mart'ta 1 günlük izin uygulaması başlattık. Ayrıca eşine şiddet uygulayan personelin ücretini de eşine vermeyi sendikal hak haline getirdik. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.