Başkan Genç'ten kurban satışı yapan esnafa ziyaret

Anasayfa» Haberler» Başkan Genç'ten kurban satışı yapan esnafa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: 9.08.2019
Görüntülenme Sayısı: 1452

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kurban Bayramı öncesi ilçede kurban satışı yapan esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Turgay Genç, sahada çalışan personellerin Kurban Bayramını kutladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, haftanın son mesai gününde ilçede kurban satışı yapan esnafı ziyaret etti. Kurban Bayramı öncesi gerçekleşen ziyarette, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Genç, vatandaşlarla da sohbet etti. Kurban pazarlıklarına da ortak olan Başkan Turgay Genç, esnaf ile vatandaşın arasını buldu. Neşeli anların yaşandığı pazarlık sonunda Turgay Genç, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayram öncesi son mesai günü olması nedeniyle belediye personellerini sahada ziyaret etti. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerini gezen Genç, personelin Kurban Bayramı'nı kutladı. Başkan Genç, "Milletimizin, Antalyamızın ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutlar, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir Bayram geçirmelerini dilerim" dedi.