Başkan Turgay Genç Alevi canlarla bir araya geldi

Anasayfa» Haberler» Başkan Turgay Genç Alevi canlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: 10.02.2022
Görüntülenme Sayısı: 472

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in, Alevi Kültür Derneklerinin tüm Şubelerin yönetim kurulu üyeleriyle “Birlik Dayanışma Yemeği'nde bir araya geldi.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt, Alevi Kültür Dernekleri Genel Saymanı Hasan Çözükçe, Genel Başkan Yardımcısı ve Kepez Şube Başkanı Seher Şengünlü Yılmaz, Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nilgün Karasoy, İnanç Önderi Güzel Şah Dede, Antalya Şube Başkanı Dursun Kaya, Konyaaltı Şube Başkanı Hasan Kaybaki, Manavgat Şube Başkanı Sinan Aktaş, Kemer Şube Başkanı Ali Rıza Akar, CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Eren Kurt ve tüm şubelerin Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı “Birlik Dayanışma Yemeği'nde ev sahipliğini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptı.

Alevi Kültür Dernekleri Döşemeatı Şube Başkanı ve Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Kurt, “2017 yılında kurulan Dernek Şubemizin kuruluşundan bugüne kadar kurumlarımıza Alevi öğretisine desteklerini esirgemeyen yüreğini canlara açan Belediye Başkanımız Turgay Genç'e teşekkür ediyoruz” dedi. Kurt, “Bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Başkanımızın hak yardımcısı Hızır yoldaşı olsun” dedi.

Kurumlara verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür konuşması yapan Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt, “Turgay Genç Başkanımıza bizim de yüreğimiz açıktır. Alevi canlar kendilerine yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Bizlerde Başkanımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise şunları söyledi: “Alevi canlara kapımız ve yüreğimiz her zaman açıktır. Onların acısı bizim acımız sevinci bizim sevincimizdir. Alevi ve Sünniler et ve tırnak gibiyiz. Hiç bir zaman bizi bölemezler ayrıştıramazlar. Genel Başkanımıza ve tüm Alevi canlara beni kırmayarak bu güzel akşama katıldıkları için teşekkür ederim.”