Başkan Turgay Genç her yerde

Anasayfa» Haberler» Başkan Turgay Genç her yerde
Oluşturulma Tarihi: 3.10.2016
Görüntülenme Sayısı: 1725

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu gündüz devam eden projelerin çalışmalarını incelerken akşamları da vatandaşların davetlerine katıldı. Birçok nikahı bizzat kendi kıydı.

Kreş inşaatı başladı

Çıplaklı'da inşaatına başlanan Ekolojik Kreş inşaatını gezen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, daha sonra TOKİ sakinleri için yapımı bitme aşamasına gelen park ve yeşil alan çalışmalarını inceledi ve görevli personelden bilgi aldı.

Mutluluklarına ortak oldu

Akşam saatlerinde ise mahallelerdeki düğün, mevlit ve nişan törenlerine katılan Başkan Turgay Genç, geç saatlere kadar bir davetten diğerine koştu. Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını vatandaşlarla iç içe geçiren Başkan Genç, çok sayıda gencin nikahını kıyıp nişan yüzüklerini taktı.

Serik'de güreşçileri yalnız bırakmadı

Belediye meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve bazı belediye bürokratlarıyla birlikte yoğun bir hafta sonu mesaisi geçiren Başkan Turgay Genç, Pazar günü Serik'te düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne giderek Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerine destek verdi.

Nikah kıydı

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖİAD) Başkanı Gültekin Gencer'in yeğeninin Akra Barut Otel'de düzenlenen nikah törenine de katılan Başkan Turgay Genç, Gizem ve Sinan çiftinin nikahını kıydı. Ardından Döşemealtı'na dönen Başkan Genç, burada da Tuğba ve Adem Taş çiftinin nikahını kıyıp gençlerin mutluluğunu paylaştı.