Başkan Turgay Genç semt pazarını ziyaret etti

Anasayfa» Haberler» Başkan Turgay Genç semt pazarını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: 1.04.2022

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan Kapalı Cuma Pazarını ziyaret etti.

İlçenin en büyük kapalı pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, fahiş oranda artan fiyatların hem vatandaşın alım gücünü düşürdüğünü hem de esnafın artan maliyet nedeniyle çaresiz kaldığını söyledi. Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Ramazan ayı nedeniyle alışveriş yapmak için pazara çıkan vatandaşlar ve pazarcı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Artan maliyet nedeniyle çiftinin artık ürün yetiştiremez duruma geldiğini söyleyen Başkan Genç, “Çiftçi de, esnafta, vatandaşta maalesef çok zor günler geçiriyor. Çiftçi üretemez, esnaf aldığı ürünü satamaz hale gelmiş durumda. Vatandaşın ise alım gücü zaten kalmadı; pazardan kuru soğan dahi alamaz duruma gelmiş durumda.”