Başkan Turgay Genç’e Mimarlar Günü ziyareti

Anasayfa»Haberler» Başkan Turgay Genç’e Mimarlar Günü ziyareti
Oluşturulma Tarihi: 5.10.2016

5 Ekim Dünya Mimarlar Günü nedeniyle Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, başarı dileklerinde bulundu.

Antalya'nın tek mimar belediye başkanı olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e nezaket ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, çalışmalarında başarılar diledi. İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir ve parti yöneticileri ile üyelerin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Başkan Turgay Genç, “Benim için son derece anlamlı olan bu özel günü unutmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, “Mesleği mimar olan bir belediye başkanı ile çalışmak ayrıcalıktır. Döşemealtı'nın gelişimi için hazırlanan ve uygulamaya konulan projeler de bu ayrıcalık daha iyi görülmekte en önemlisi de halk tarafından takdirle karşılanmaktadır” dedi.

Mimarlığın dünya ve insanlık için son derece önemli olduğunu bildiren Başkan Turgay Genç, “Bu vesile ile ben de tüm meslektaşlarımın Dünya Mimarlar Günü'nü kutluyorum” dedi.