Başkan Yardımcısı Naci Alın, yol çalışmalarını denetleyerek tarih verdi

Anasayfa»Haberler» Başkan Yardımcısı Naci Alın, yol çalışmalarını denetleyerek tarih verdi
Oluşturulma Tarihi: 14.4.2016

Döşemealtı Belediyesi, telefon, elektrik hattı, yeni içme suyu şebekesi, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi tamamlanan Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yeni yola 11 bin 150 ton sıcak asfalt dökülecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın, asfalt çalışmalarını yerinde incelerken, 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolun 30 Mayıs tarihinde bitirileceği ve çift şeritli olarak hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Avrupa standartlarına göre planlanan yolun yağmur suyu hattına ilave yapılırken bin 500 metrelik kısmının Platmix (PMT) koduna getirildi. Minder kısmı 8 santimetre olarak dökülen yolda geçtiğimiz günlerde de parke ve bordür taşı döşenmeye başlanmıştı.

Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'ne 11 bin 150 Ton sıcak asfalt...

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın yaptığı açıklamasında, “Sürekli büyüyen ve gelişen İlçemiz de alt ve üst yapı yatırımlarımızı uzun vadeli planlıyoruz. Şehit Mustafa Gürcan Caddesi daha önce tek şerit çift yön olarak hizmet veriyordu biz bu yolu çift yönlü olarak planladık ve alt yapının tamamlanmasıyla birlikte kendi tesislerimizde ürettiğimiz bordür ve parke taşlarını döşemek suretiyle yayalarında kullanabileceği güzel bir kaldırım yapıyoruz. Serme ve sıkıştırması tamamlanan bölümde de sıcak asfalt dökmeye başladık. 30 Mayıs tarihine kadar tüm çalışmaları bitirmeyi planladığımız Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'ne 20 bin metre bordür, 8 bin metrekare parke taşı ve 11 bin 150 ton sıcak asfalt dökülecek” dedi.