Başkan’ın sendikacı konukları

Anasayfa»Haberler» Başkan’ın sendikacı konukları
Oluşturulma Tarihi: 5.10.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ve sendika temsilcilerini makamında ağırladı. Başkan Genç, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiği Kıran'a çalışanların sendikal haklarını koruyan bir belediye olduklarını söyledi.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin ve sendika yöneticileri ile birlikte Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kıran, sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verdiği Genç'e çalışanların hakları konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Turgay Genç ise “Döşemealtı Antalya'nın en büyük merkez ilçesi ve biz burada bir aile gibi görev yapıyor ve halkımıza hizmet ediyoruz. Bu kapsamda da belediye çalışanlarının sendikal haklardan yararlanmaları için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. İşçi, memur ve taşeron çalışan sendikalarıyla işçilerin hakları konusunda ortak çalışmalar yapan ender belediyelerden biriyiz” dedi.